---
 

Uitleg & Werkwijze


Bij Melody's Flowerwalls brengen we kleur in elk evenement of feest met onze prachtige en levendige Flowerwalls. Of het nu een zakelijk evenement, bruiloft, babyshower, 0f een verjaardagspartij is dat wordt georganiseerd, onze Flowerwalls zijn de perfecte toevoeging om de sfeer te bepalen. We bieden een ruime keuze aan kleuropties om aan de wensen van elke klant te voldoen. Ook verzorgen wij ballondecoratie, styling en kunnen er extra accessoires bij de Flowerwall of ballonnen gehuurd worden. Helemaal naar wens en op maat!


White Romance

  • Onze witte Flowerwall is een klassieke keuze die zorgt voor een elegante sfeer met een neutrale tint. Perfect voor bruiloften of andere formele evenementen. Laat uw gasten onder de indruk zijn van deze prachtige achtergrond vol bloemen.


Sweet Pink & Baby Blue

  • Op zoek naar een kleur voor eventueel een gender reveal, kinderfeestje of babyshower? Ga dan voor onze roze of blauwe Flowerwall! Deze valt meteen op in het decor met een verfrissende kleur die direct de aandacht opeist. de blauwe of roze bloemen zorgen voor een stijlvolle sfeer, en maken elk thema tot een groot succes. Onze blauwe Flowerwall is tevens de eerste en unieke in HEEL NL!


The Golden Touch

  • Iets wat er écht uitknalt? Kies dan voor goud! Handgemaakt en totaal in kleur schittert deze Flowerwall op elk evenement! Wanneer er extra licht op schijnt, of wanneer de Flowerwall op de foto tevoorschijn komt, glittert het enorm! UNIEK WERELDWIJD!


 Ballondecoratie, Styling & Verhuur

  •  Tevens verzorgen wij ook ballondecoratie en styling op maat. Kijk bij ons fotoalbum voor wat voorbeelden. Vantevoren kunnen we samen kijken wat er mogelijk is qua wens, en bespreken we hoe we dit tot in de puntjes verzorgen voor het feest of evenement!


Werkwijze 

Onze Flowerwalls zijn gemaakt van hoogwaardige kunstbloemen, met oog voor detail en kwaliteit, en welke het best uitkomen op de foto. Onze walls zijn in verschillende maten te verkrijgen en op maat te maken om zo aan de behoefte van elk evenement te voldoen, maar in principe is 240 x 240 de standaard verhuurgrootte.

Bij het boeken van een Flowerwall, kunt u de Flowerwall huren per evenement. Dus een meerdaags evenement? Geen enkel probleem! Is de Flowerwall langer dan een week nodig? Op basis van beschikbaarheid is er wellicht meer mogelijk tegen meerprijs. Wanneer bij ons een Flowerwall word geboekt, wordt deze afgeleverd en opgebouwd op de afgesproken locatie. Dit zit ook in de prijs inbegrepen. Tot een straal van 15 KM rondom Apeldoorn is de kilometervergoeding inbegrepen, daarbuiten is het 0,25 cent per kilometer.

De verhuurprijzen van de Flowerwalls gaan vanaf €225,- per evenement. Gebaseerd op de locatie word de exacte prijs bepaald. Denk ook aan extra opties, zoals lopers in kleur voor de Flowerwalls, zuilen, teddyberen, vuurwerk etc. Ballondecoratie prijzen zullen berekend worden via een offerte.

Onze focus is altijd gericht op leveren van kwaliteit en service aan klanten. Ontdek hoe onze Flowerwalls een evenement kunnen transformeren, door contact op te nemen voor meer informatie of een offerte. Toch nog een vraag of opmerking? Ook zijn wij dan bereikbaar. We staan klaar om samen de perfecte Flowerwall of decoratie voor het feest of evenement te leveren!